Vybraný příspěvek

"POČÁTEK" .. ,,člověčeny"..( nejen )

ŽIVOT, jak víme, začíná ideálně ,,v Lásce" jej "početím". To je skvělý začátek, že ? ~~ ,,Jak na počátku...

sobota 27. června 2020

Začátek ,,nového".. Změna započala. Jak a co nyní dělat, udělat ??..Vidíím to tak: Držte, politici, političky, Čeští, se těchto instrukcí ve zdejším blogu.. článku, v kontextu i zdejšího www odkazu pod ním, i s kontextem Mého písma ostatního. Při ostatních Vašich běžných aktivitách v oblasti správy země..státu. Informace, instrukce, zdejší..v článku, mohou být Mnou v čase průběžně doplňovány. Zahraničním vládám mohou být řádky mého písma rovněž inspirací. || || Nový světový systém..,,Ráj na Zemi" : | *** **Jesus of Nazareth**, ..nyní z Prahy*..**Jiří** ***.

Je nutno:

Lidská důstojnost, Lidské ZDRAVÍ, ŽIVOT,
musejí být vždy na prvním místě,
PRIORITOU společenství Lidí na Zemi.

Je tedy nutno:
Upravit vzorec výpočtu tak zvané nezabavitelné částky exekutorem a insolvenčním správcem takto:

,,Nezabavitelná částka = ,,částka nájmu bytu dle nájemní smlouvy + životní minimum (na dospělou osobu)."
~~
Seznam nezabavitelných věcí exekutorem musí obsahovat text: Mezi NEzabavitelné věci patří veškerá bílá a domácí, i bytová elektro technika, počítače, mobilní telefony, POTRAVINY, oblečení, výpočetní technika, a ostatní vybavení domácnosti, zajišťující dlužníkům, dlužnicí ,,Lidskou důstojnost" ve smyslu zde uvedeného Lidskoprávního dokukentu. Snad NEchceš, aby Tví milí spolubližní byste ztrápeně zmírali hůř jak zvířátka v lahvi..ve vyprahlé poušti
~~
Životní minimum je v ČR v současnosti příliš nízké.
Minimální životní minimum, na úrovni skutečné nuzoty vidím tak ve výši: 7000,-korun českých měsíčně + částka rovnající se nákladům na úhradu nákladů nájmu bytu na dospělou osobu.
~~
Ceny nájmů bytů je nutno natrvalo zastropovat na výši maximálně 140,- korun českých
na 1 metr čtverečný, pro nové nájmy bytů od uzákonění tohoto, dle i například obecních cen nájmu bytu.
Národ preferuje ..i v takovém čase .. dobu nájmu v nájemní smlouvě na dobu neurčitou.

Je dobré si při tom uvědomovat, že mladí Němci nedávno demonstrovali za nájmy bytů v Německu ve výši cca do 200 EUR měsíčně u bytů do 50 metrů čtverečných, tedy přesněji za nájemné ve výši ,,dostupného bydlení" ve výši do cca 7,6 EUR za metr čtverečný nájemného bytu měsíčně.
~~
Zvýšit imunitu, odolnost, obycatelstva, programem~dle receptáře: www.ForHealthOne.blogspot.com
~~
Ceny ,,nebytových prostor" ku podnikání musejí být stanovovány způsobem: nikoli pevnou měsíční částkou, ale procentuální částkou dle reálného zisku nájemce za uplynulé čtvrtletí zpětně. Přičemž tam, kde je zřejmé, že je oboustranně výhodná dohoda nájemce s pronajímatelem i jiná, lze ji uzavřít písemně, na dobu, dokud takové podmínky zjevně trvají.
Eventuální vymahatelnost práv úhrad nájmů, případných podvodů s krácením daní, tržeb, je zde jištěna možnostmi trestních postihů. Za období 3 měsíců nájemci zjistí, zda mají zisk, či nikoli, a mají vždy možnost se rozhodnout, zda chtějí v nájmu pokračovat.
~~
Odvody Českých živnostníků jsou jim enormní zátěží zejména v začátcích podnikání. Úřednice na správě sociálního zabezpečení ČR na ně pohlížejí a s nimi jednají jako se špínou nejposlednější, jak jsem si nejednou všiml. Odvody na zdravotní a důchodové pojištění musejí být rovněž ve výši procent ze zisku,
s úhradou měsíčně či čtvrtletně podnikateli, podnikatelkami zpětně, nikoli pevnou částkou, kdy dnes Lidé OSVČ platí a platí.. aniž by vůbec i dosáhli zisku, ve výši odvodů. Tak se Lidé i zadlužují..doufajíc, že příště, příští měsíc, příští kvartál, pololetí, rok..to bude lepší..jak však nejednou na horské i dráze.
~~
Správnou cestou je tak zvaný program ,,Kurtz arbeit se snižováním pracovní doby, pokud možno na 6 i na 4 hodiny denně, s maximálně takto, pokud a tam, kde je to možné, třísměnným provozem..v rámci zvyšování i imunity obyvatelstva.
~~
Je nuto trvale zajistit obyvatelstvu ,,Liskou důstojnost" ve smyslu všech ustanovení dokumentu ,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN"..Vyv8je trvaé takivé úsilí ze strany politiků, političek..ale i každého..tedy i ze strany Lidu si..i navzájem..v Lásce a v Míru.
Taktéž Matce Zemi, klimatu je zapotřebí trvale dávat úctu, a péči..s přihlížením k názorům vědců.
~~
Je důležité zabývat se záležitostmi světa smysluplnými, tedy těmi, které jsou v souladu s principy ,,ZDRAVÍ, ŽIVOTA", a opustit činnosti, aktivity, které jdou proti těmto principům, proti i přírodě, proti klimatu, proti Matce Zemi..tedy proti zákonům STVOŘITELE.
Vytvářet tak na Zemi podmínky zejména ,,důstojného života", kde ,,směna" za účelem zvyšování si tučnosti kont, pracovní aktivity pouze a jen za honbou tzv
HDP NEmají šanci před STVOŘITELEM obstát.
Spolu s tím je zapotřebí počítat s tím, že Lidé mohou mít, a mají tak i mít, více času na soukromí..na své rodiny, na sebe.
Aby se toto nepřeklopilo v projevy nepěkné, je zapitřebí Lidem všudypřítomně nabízet možnosti jejich osobního Duchovního, Duševního, i sportovně fyzického, rozvoje.
Taktéž kultivovaný společenský život.
Těmto procesům nechť je nápomocna: ,,estetika"..kvalita ,,PRO ŽIVOT i ta.
Žít život se zal8bením, v úctě, respektu k ,,estetice", přibližuje snáz Duši, Duše..člivěka, Lidí, k propojení s v Lásce se STVOŘITELEM. I to pak si budou umět uvnitř sebe kultivovat. V takovém stavu bytí si člověk, Lidé, prožijí na Zemi Ráj..

Základním vzorcem ,,estetiky" na Zemi je:
,,Božská krása STVOŘENÍ, přírody, Kosmu, Matky Země, ŽIVOTA, ZDRAVÍ .. evoluce života, principy v kooperaci a ve spojení: ,,ŽENA~ MUŽ".. ,,Děti"..
~~
Zabývat se službami,  věcmi, záležitostmi, i výrobou, smysluplnou vůči ,,ZDRAVÍ, ŽIVOTU"..nabízet obyvatelstvu i takové dobrovolné, i studijní, i rekvalifikačně dobrovolné, (spolu s bezpodmínečným základním příjmem pro zachování Lidské důstojnosti) možnosti.
~~
Nezatěžovat Matku Zemi nadbytečnou výrobou výrobků, zvaných ,,poTraviny", které obsahují byť i jen jednu uměle do nich vkládanou látku,..prvek.., neslučitelný se zdravím..třtinový cukr a průmyslovou fruktózu takřka ve šem dnes..NEvyjímaje.
~~
Z čeho budou Lidé žít, a co budou dělat ?
Budou mít i třeba ve ,,virtuální" národní měně každý, každá, svůj ,,základní nepodmíněný příjem", zajišťující jim ,,důstojný život" s bydlením v bytě.
Budou vyhlašovány různé programy, pracovní i obecně prospěšné, taktéž i soukromým sektorem, ,,společensky prospěšné", z nichž si Lidé mohou ,,dobrovolně" dle vlastní vůle, dle vlastního uvážení, vybrat, vybírat, kterého, kterých, se v čase chtějí zúčastnit, zúčastňovat, ..( týká se všech oborů, profesí..) a přilepšit si tak dalším příjmem v měně peněžní, či k té virtuálně částce ,,základního nepodmíněného příjmu"..bude li v místě zrovna nějaký takový program pracovní, které člověka, Lid, osloví ve své smysluplnosti, s možností jich společenské tak i seberealizace.
(Například: výstavba, údržba, bytů, bytového fondu, správa.., i s výstavbou a údržbou bytů bezbariérových , péče o seniory, seniorky o invalidy, o nemocné.., úprava a údržba i veřejného prostranství s kultivací jej i pro coby společenského prostoru toho.., kultura, péče o kulturu i zejména takovou, kde si Lidé, ani děti, nekoukají stále a hlavně většinu času jen na svá vzájemně záda, jak je tomu dodnes neblahým zvykem, ales možností si hledět vzájemně, i ganderově i mezigeneračně vyváženě, do očí..bez všudypřítomně sklopených hlav do displejů mobilních telefonů..K tomu mohou napomoci různá komunitní centra, s veřejným i venkovními prostranstvími, ale i lze na místo jen obchodních prostor, takto upravit i například obchodní centra ajejich okolí..například..)
Výstavba a správa komunitního vícegeneračního bydlení s pečovatelskými byty..
Pěstování zejména plodin ku vyváženému pH těla, dle výše zmíněného receptáře.
~~
Důchodová reforma..:
Spokojenost Lidu při aplikaci zde uvedeného ,,v život" , povede i ku více novorozencům. Také je dobré umožňovat dlouhodobě se v ČR usazovat, za účelem i sňatku, hodným cizinkám, například Ukrajinkám, ovšem..ve více otevřené míře, nežli je tomu doposud.
~~
Neuposlechnutí těchto Mnou zde vyhlášených pravidel,
i dalších v Mém zdejším písmu, v pozitivním Duchu,
jejich nerespektování, či ignorování, opomíjení, ze strany politiků, političek, vlády, vlád,..či i všech..,lze předpokládat ..že by dovedlo současnou ,,Lidskou civilizaci" , ( na základě přírodních zákonů, zákonů Kosmu, STVOŘITELE, které nelze obejít, obelstít.. )
ke zkáze. ,,Lidská civilizace" má, jak lze vnímat, jak se Lidově říká, již skutečně:
,,NA KAHÁNKU".
Doporučuji proto v Lásce v srdci i s prosbou všem ve jménu blaha pro ,,Homo sapiens": ,,Nechtějte, Lidé na Zemi tu zkázu, její i průvodní nezbytné jevy poznávat, poznat. (Je na to, s ohledem ku přirozené evoluci Kosmu, Matky Země, ještě brzy, byla by to velká škoda, když by se naplnila slova například Gréty Thumbergové o tom, že současní Lidé vzali budoucnost svým dětem, vnoučatům.. Situace je kritická..například tající Ledovce mohou způsobit řetězec neblahých přírodních jevů..dopadů..například..)

O to Vás tedy,
i za všechny Vás..prosím.
~~
https://jiridobrovsky.blogspot.com/2020/05/novy-svetovy-systemraj-na-zemi.html
                 ~~
**Jesus of Nazareth**,
..*nyní z Prahy*..**Jiří**
               ~~~
               ~~~